(16 Kategorier - ialt 28 Produkter)

OLE LYNGGAARD COPENHAGEN
Historien om firmaet OLE LYNGGAARD COPENHAGEN 

Siden grundlæggelsen i 1963 har OLE LYNGGAARD COPENHAGEN spredt sine vinger over hele kloden, og huset er vokset både kreativt, strategisk og kommercielt. En stor del af den gyldne fremdrift skyldes familiemedlemmernes dedikation, inspiration og innovativ.

Smykkerne fra OLE LYNGGAARD COPENHAGEN er en invistering i et dansk håndværk, med masser af håndværksmæssige traditioner i kærligheden til metallet. 
Igennem årene vil alle smykkerne være et ikon. En perfekt mulighed for at smykkerne kan gå i arv og aldrig blive forældet.
 

OLE LYNGGAARD

Ole Lynggaard er stifteren af den familieejede virksomhed. Han stræber altid efter det ypperste både som smykke designer og guldsmed. Inspirationen til Ole Lynggaard's kollektion finder han fra den skandinaviske natur på sine gåture, og sætter en stor dyd i de smukke landskaber.

Smykkerne fra Ole Lynggard er klassisk, tidløst og elgante.

I mere end 50 år har Ole arbejdet med ædelsten, diamanter og metaller, og med følsomhed og et dygtig kunsthåndværk finder han nyt liv i formidable designs. Hans design, som kan være flere år undervejs mod det perfekte, afspejler en åbenbar hengivenhed for det endelige resultat.

CHARLOTTE LYNGGAARD

Charlotte Lynggaard er datteren og smykkedesigner i virksomheden. Charlotte er kendt for at fremstille de smukke luksuriøse designs, som passer til alle typer af kvinder, uanset om stilen er sofistikerede, feminine eller moderne.

Charlotte's evne til at indfange alle detaljer og øjeblikke gør hendes kollektion elegant, rå og moderne.
 Det er i hendes overbevisning, at smykker skal være fængslende. De skal være sigende og mindeværdige.
Det er den følelse Charlotte Lynggaard sigter efter, at i alle hendes markante designs får det pompøse og feminime udtryk.